Contact

Hieronder treft u het adres van de vergaderlocatie aan en de contactgegevens van de personen bij wie u met uw vragen terecht kunt. Bijvoorbeeld als het gaat over het jaarprogramma, de audioversie van de lezingen, zaken die u aan het bestuur wilt voorleggen, organisatorische zaken, enzovoort. Uw vragen kunt u, bij voorkeur per mail of via onderstaand Invulformulier voorleggen. Zie de informatie hierna op deze pagina. Onder het tabblad ‘Vragen’ treft u informatie aan over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de audio- of CD-versie van de lezingen, de bestelroute om die te verkrijgen en zakelijke informatie als het bankrekeningnummer van Koinonia.

Daarnaast treft u onder twee tabbladen een ‘Routebeschrijving’ en ‘Routekaarten’ aan. Klik hier voor een routebeschrijving en hier voor kaarten van Lienden en omgeving.

 

Vergaderlocatiedeopendeur

Studievereniging Koinonia komt bij elkaar in verenigingsgebouw ‘De Open Deur’ van de Nederlands Hervormde Kerk te Lienden. Het gebouw staat direct achter de prachtige witte kerk.

Adres:          Papestraat 3, 4033 ED Lienden.
Telefoon:     0344 – 603 781

 

Inhoudelijk
Heeft u een vraag voor het bestuur van Koinonia? Wilt u meer informatie over het hoe en wat van Koinonia? Of hebt u vragen over de inhoud van het jaarprogramma? De audioversie van een lezing bestellen?
Neem dan contact op met de secretaris van Koinonia: de heer B. Ordelman. Zijn contactgegevens zijn:
Telefoon:   06 – 2293 1990
E-mail:       bordelman@studieverenigingkoinonia.nl  (klik op de link om een mailbericht te openen)

 

Organisatorisch
Voor vragen over organisatorische zaken kunt u contact opnemen met mevrouw J. Wemmers. Zij kan u informeren over het al dan niet doorgaan van een bijeenkomst, bijvoorbeeld als er sprake is van bijzondere weersomstandigheden. U kunt bij haar ook terecht als u elke maand, een week voor elke bijeenkomst, een uitnodiging per mail wilt ontvangen. Contactgegevens:
Telefoon:   0184 – 61 69 52
E-mail:       jawemmers@studieverenigingkoinonia.nl  (klik op de link om een mailbericht te openen)

 

Bankgegevens
Betalingen (bijvoorbeeld van de kosten van de audioversie van lezingen) kunnen gedaan worden op het volgende bankrekeningnummer:  NL 41 RABO 036 70 32 961  t.n.v. M. Boersma, inzake Prot. Studiever. Koinonia.

 

Als u een vraag wilt stellen, kan dat ook via onderstaand Invulformulier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht